0
0.00 lei
  • Coșul este gol

    Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături

Plantele care purifica aerul cuceresc lumea cu minunatele lor nuante

Plantele care purifica aerul cuceresc lumea cu minunatele lor nuante

Plantele de interior nu sunt numai o decoratiune incantatoare pentru casa, ci va si imbunatatesc mediul in care traiti. Plantele care purifica aerul cuceresc lumea cu minunatele lor nuante de verde si cu impactul pozitiv asupra oamenilor. Insa plantele care purifica aerul poseda mai multe proprietati care sunt mai putin cunoscute. Am fi incantati sa va invatam totul despre aceste plante sanatoase!

Indiciul se afla in nume: plantele care purifica aerul purifica aerul. Suna cu mult mai simplu decat este de fapt. Este bine cunoscut faptul ca plantele emit oxigen. Insa plantele care purifica aerul nu se rezuma la atat. Aceste plante sunt capabile sa absoarba si sa descompuna agentii poluanti din aer. Drept urmare, oxigenul generat de planta este chiar mai curat si mai sanatos de respirat. S-a pretins chiar uneori ca Spathiphyllum (planta care purifica cel mai puternic aerul) poate filtra substantele toxice din fumul de tigara sau din gazele de esapament. Fiecare planta care purifica aerul are propria specializare in absorbirea anumitor substante daunatoare. Va rugam sa retineti ca efectul fiecarei plante este limitat. Studiul privind aerul curat efectuat de NASA a indicat ca pentru a produce un efect semnificativ, este necesara o planta care purifica aerul la fiecare zece metri patrati. Deci ce mai asteptati? Oferiti-i casei dumneavoastra un tratament de infrumusetare cu vegetatie si bucurati-va numai de aer curat in jungla dumneavoastra urbana.

Dormiti cu intermitente si va treziti adesea obosit? Aceasta se poate datora mai multor motive, ceea ce inseamna ca exista mai multe solutii posibile. Unul dintre motive poate fi acela ca in aer exista prea putin oxigen proaspat. O planta care purifica aerul reprezinta solutia ideala. Nu, planta nu va va inveli si nu va va citi o poveste. Dar se va asigura ca in dormitorul dumneavoastra exista suficient oxigen curat, pentru a va imbunatati calitatea somnului. In plus, plantele au in general un impact relaxant asupra oamenilor. Aceasta va permite sa dormiti mai linistit, in aer mai curat, iar astfel va veti trezi mai fericit, inconjurat de toata acea vegetatie.

De fapt, aceleasi efecte care va ajuta sa dormiti mai linistit va ajuta si cu concentrarea si productivitatea. Aerul curat si un corp odihnit va pot ajuta sa va asigurati ca va concentrati mai eficient asupra muncii sau asupra studiilor dumneavoastra. Aceasta concentrare imbunatatita va asigura posibilitatea de a lucra mai bine si de a va imbunatati productivitatea. In plus, plantele va ajuta sa va incarcati mai rapid bateriile. Aceasta va permite sa reveniti la lucru complet revigorat, dupa ce v-ati bucurat de o pauza cu prietenii dumneavoastra verzi. Umpleti-va biroul de acasa cu vegetatie si transformati-va ziua de lucru intr-o petrecere.

Se spune uneori ca plantele care purifica aerul au un impact pozitiv asupra alergiilor. Fiti precauti cu afirmatiile de acest tip. Ar fi o naivitate sa se presupuna ca plantele care purifica aerul filtreaza din aer toate substantele care pot cauza reactii alergice. Este totusi posibil ca plantele sa absoarba unele substante care ar putea cauza reactii alergice. S-au efectuat putine cercetari privind legatura dintre alergii si plantele care purifica aerul. Drept urmare, nu se poate face nicio afirmatie bine fondata.

Ati dori sa experimentati si dumneavoastra beneficiile acestor plante care purifica aerul? Consultati gama noastra variata de plante de interior care purifica aerul. Nu sunteti sigur ce planta ar trebuie sa cumparati? Atunci cititi articolul nostru Top 10 plante care purifica aerul.

Adaugă un comentariu

Login

Lost your password?